Start 12 maj, 6 tillfällen

Introkurs 18:00-19:00

Den här kurs är för dig som vill lär dig grunderna i Hathayoga och hur den kan komplettera och förbättra din klättring eller annan träning! Under kursen introduceras du till klassiska hathayoga positioner (asanas), andningsteknik (pranayama), djupavslappning (yoganidra) och mentalträning (mindfulness och meditation).


Pris: 450kr med giltigt träningskort, 750kr (inklusive klättring i anslutning till yogan) Anmälan och betalning via Östersunds Klättercenter.

Max antal 6 personer

Vinyasa 19:30-20:30

Detta är inte en av de seriösa, strama yogakursarna. Vill du utöva yoga på ett lekfull, rolig fast lagom utmanande sätt är den här kursen för dig! I denna kurs uppmuntrar vi skratt, spontanitet och individualitet när vi utforskar våra styrkor och begränsningar. Vinyasa är en yogaform där vi flyttar oss från pose till pose i takt med andningen. Vi går igenom klassiska och mer lekfulla asanas med avsikt att odla styrka och självacceptans. Viktigast är den generösa savasana (djupvila) i slutet av passen! Denna kurs passar dig som har gått vår introkurs eller dig som har tidigare erfarenhet av Hatha, Vinyasa eller Ashtangayoga.

Pris: 800kr (exklusive klättring) Anmälan och betalning via faktura eller Swish till StressResilient, betalningsinformation får du på mail innan första kurstillfället.

Max antal 6 personer

Om kursledaren:

Ashley Renlund
Professional coach, cirkelledare, yoga- och meditationsinstruktör
Jag kommer ursprungligen från USA och har undervisat i yoga och meditation i över 13 år. När jag inte springer, åker skidor, klättrar eller påta i trädgården driver jag StressResilient där jag utvecklar vuxen- och ungdomsinterventioner för att främja självmedvetenhet, känslomässigt mästerskap, välbefinnande, relationsutveckling och målsträvan. Som coach och diplomerad stress- och avspänningspedagog brinner jag för personlig utveckling och mänskligt välbefinnande.

Yoga hos oss på torsdagar