Terminen startar vecka 2 och slutar 23. Man anmäler sig på hela terminen, men betalningen är uppdelad i två. Där första betalningen är för veckorna 2 till 13 och andra betalningen från 15 till 23, inga träningar under lovveckor eller röda dagar.

Vid frågor maila jon@ostersundsklattercenter.se eller info@ostersundsklattercenter.se

Träningsgrupper 7 – 18 år.

Våra grupper är blandade med dem som gått innan i klättring och nya klättrare. Vi delar in grupperna efter ålder.

Alla grupper tränar en gång i veckan höstterminen är från vecka 36 till vecka 50 och vårterminen är från veckan efter jullov till veckan innan sommarlov. Varje tillfälle är 60 minuter för de yngre grupperna och 90 minuter för de äldre grupperna.

Alla barn under 14 år skall varannan vecka  en medföljande vuxen vid träningstillfället. Den vuxne måste ha behörighetskort grönt eller rött, för att hjälpa till vid säkringsarbete. Har du som vuxen inte ett behörighetskort? Ingen fara! Varje termin blir en vuxen anhörig till barnet erbjuden en kurs för 200kr. 

Varje tillfälle kostar 130kr/gång för de yngre grupperna (60 min) och 195kr/gång för de äldre grupperna (90 min), man anmäler sig till en hel termin. Varje termin får en vuxen möjlighet att ta ett grönt kort med en extra kostnad på 200kr, är man 15år eller äldre får man själv ta det gröna kortet. Vi har träningar på höstlov, sportlov och påsklov, men inte på röda dagar.

Under träningen får man låna skor och sele, men vi ser gärna att man köper egna skor efter en termin.

Barn och ungdomar i träningsgrupperna har 50% på årskort, halvårskort samt sommarkort. De har även 20 % på skor i vår butik.