Finns tre platser kvar 17.30-18.40

I november kör vi igång med yoga igen. Ashely som jobbar hos oss kommer under fyra onsdagar i november hålla en grundkurs i Hatha yoga. Här nedan kan ni läsa mer om upplägg och vem Ashely är.

Stresspedagog, yoga- och meditationslärare

Ashley driver företaget Stressresilient och stödjer, inspirerar och utbildar individer att skapa hälsosamma och välfungerande liv för sig själva, sina familjer och i sina organisationer. Ashley ursprungligen kommer från USA och har bott i Sverige i över 10 år. Hon har varit elitidrottare i Lacrosse och Ultimate frisbee i båda USA och i Sverige och har klättrat på amatörnivå i mer än 10 år. Sedan 2008 har Ashley varit certifierad yoga- och meditationsinstruktör och har tidigare hållit Yoga för klättrare i Stockholm.

Grundläggande yoga för klättrare

En kurs i hur yoga kan förbättra dina klätterprestationer och samtidigt öka ditt välmående.  Under 4 tillfällen lär du grunderna i Hatha yoga: andningsteknik, asanas (fysiska positionerna) och djupavslappning och varför dem är ett självklart komplement till din klättring. 

Upplägget ser ut så här:

4 tillfällen

Onsdag 4/11, 11/11, 18/11 och 25/11

kl. 17.30-18.40 eller kl. 19.00-20.10

Det finns sju platser att tillgå i varje grupp. Anmäla gör ni via mail info@ostersundsklattercenter.se eller i kassan

Om det blir fler än åtta om anmäler sig hoppas vi på att kunna fortsätta med mer yoga framöver.

Kostnad för en grundkurs – endast entré till hallen, dvs. att ni som har kort hos oss kan använda det

Yoga