Från vecka 45 startar vi upp yoga igen.

Introkurs

Denna kurs är för dig som vill lär dig grunderna i Hathayoga och hur den kan komplettera och förbättra din klättring eller annan träning. Under kursen introduceras du till klassiska hathayoga positioner (asanas), andningsteknik (pranayama), djupavslappning (yoganidra) och mentalträning (mindfulness och meditation).

Tisdagar kl. 18.00-19.10

6 st tillfällen – 9, 16, 23, 30 november samt 7 och 14 december

Pris 450kr för dig med giltigt träningkort, 750kr inklusive klättring för dig som inte har något träningskort och vill klättra innan eller efter yogan.

Anmäl dig här: https://www.stressresilient.se/yogakurser-hos-ostersunds-klattercenter/

Fortsättingskurs

I denna kurs uppmuntrar vi skratt, spontanitet och individualitet när vi utforskar våra styrkor och begränsningar. Vinyasa är en yogaform där vi flyttar oss från pose till pose i takt med andningen. Vi kommer att skapa flow igenom klassiska och mer lekfulla asanas, med avsikt att odla styrka och självacceptans. Viktigast är den generösa savasana (djupvila) i slutet av passen! Denna kurs passar dig som har gått vår introkurs eller har tidigare erfarenhet av Hatha, Vinyasa eller Ashtangayoga.

Tisdagar 19.30 – 20.30

6 st tillfällen – 9, 16, 23, 30 november samt 7 och 14 december

Pris 800kr ex. klättring

Anmäl dig här: https://www.stressresilient.se/yogakurser-hos-ostersunds-klattercenter/

Om vår ledare: Ashley är professional stresscoach, cirkelledare, yoga- och meditationsinstruktör. Hon kommer från USA och har undervisat i yoga och meditation i över 13 år. När hon inte springer, åker skidor, klättrar eller jobbar här hos oss driver hon StressResilient där hon stödjer, inspirerar och utbildar individer att skapa hållbara och väl fungerande liv genom kurser, workshops, samtal och cirklar. Med sin akademiska bakgrund inom kommunikationsteori och som diplomerad stress- och avspänningspedagog brinner Ashley för personlig utveckling och mänskligt välbefinnande.

Yoga